Stia ca o sa nasca gemeni si s-a dus la control, ca sa vada cum merge sarcina. Cand i-a pus aparatul pe burta, medicului i-a fost frica sa o mai atinga! In scurt timp tot spitalul era in soc, asa ceva nu mai vazusera niciodata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Cazul de mai jos i-a uimit pe medicii unui spital din Ucraina, care spun ca in intreaga lor cariera nu s-au mai confruntat cu asa ceva.

Totul a inceput dupa ce femeia din imaginile alaturate a aflat cu bucurie ca va fi mama. Strigatele de fericire au fost si mai mari cand, la controlul de 3 luni, ea a aflat ca nu va avea un singur copil, ci ca va aduce pe lume gemeni.

Sarcina a decurs perfect normal pana la controlul de 6 luni, cand a fost din nou la o ecografie. In momentul in care s-a apucat sa ii scaneze abdomenul, doctorul a avut un soc: a descoperit cu stupoare ca tanara nu purta in pantece gemeni, ci 5 fetusi.

Medicul s-a blocat, deoarece nu se mai confruntase cu asa ceva si, pentru cateva minute, i-a fost frica sa mai puna mana pe abdomenul viitoarei mamici. Ulterior a alertat tot personalul spitalului, iar o comisie de 8 medici a fost realizata pentru a se ocupa de acest caz.

Riscurile erau foarte mari, atat pentru viitoarea mamica, cat si pentru bebelusi, motiv pentru care orice decizie trebuia analizata pe toate partile.

Din fericire totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atat copiii nascuti, cat si mamica sunt perfect sanatosi si se simt foarte bine.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.