Stia ca peste putin timp va naste doua gemene, insa cand medicul i-a analizat pentru ultima oara ecografia si i-a spus ce a vazut la cordonul ombilical, a lasat-o inmarmurita!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:30

Dupa ce a aflat ca e insarcinata cu gemene, Kate a fost informata de catre medici ca bebelusii se afla intr-o situatie delicata si au sanse minime de supravietuire.

Kate a fost internata in spital saptamani intregi pentru ca sarcina sa ii fie monitorizata. Sarcina ei cu gemeni era "MoMo", adica bebelusii imparteau acelasi sac amniotic si erau sanse sa nu se dezvolte niciunul corespunzator.


"MoMo" este o stare rara in cre bebelusii nu au o membrana despartitoare in pantece. Cordoanele lor ombilicale sunt infasurate in jurul lor pe masura ce se dezvolta. Medicii le dau sanse de supravietuire acestor bebelusi doar in proportie de 50-70%.
Insa, Kate a reusit sa duca sarcina la termen si sa nasca gemenele prin cezariana.

Dupa ce au fost nascute, medicii au analizat cordonul lor ombilical si au fost uimiti de cum au reusit sa supravietuiasca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.