Stia ca tocmai facuse avort, insa dupa doua luni a inceput sa ii fie rau si sa i se umfle burta. Atat ea cat si sotul ei au ramas socati cand medicul le-a zis ce se ascunde in pantece!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 20:50

Un cuplu care si-a pierdut copilul inca nenascut din cauza unei sarcini complicate, a fost socat sa afle din gura medicilor ca in burta se mai afla totusi un fat.

Sadie Brittle, in varsta de 32 de ani si sotul ei, Gary, de 36 de ani au fost devastati cand au aflat ca si-au pierdut bebelusul in varsta de opt saptamani.

Dupa aproximativ doua luni, femeia a inceput sa se simta din nou rau si observa ca i se umfla stomacul in timpul vacantei petrecute cu familia.

Initial, ea a crezut ca toate simptomele se datorau hormonilor inca prezenti in organismul ei.

Boala afecteaza una la 30 000 de femei si de regula este asociata cu fertilizarea in vitro care face din cazul ei unul si mai neobisnuit deoarece ea a conceput copilul pe cale naturala.

Medicul i-a spus ca este insarcinata cu un fat geaman celui pe care l-a avortat si care statea ascuns in pantece. El este baietel si cuplul deja i-a pus numele Teddy.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.