Stiai ca exista pitipoanca de gratar?! Uite-o cum arata in actiune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 11:05

Credeati ca numai oamenii de rand ies la iarba verde?

 La Timisoara, patru pitipoance, atentie, imbracate doar cu lenjerie intima, au venit sa incinga spiritele, nu numai gratarele. Urmeaza un show cum n-ati mai vazut.

Ce mancaruri fine la restaurante frantuzesti. Doamnelor si domnilor, pitipoancele au lasat nazurile deoparte si-au iesit la gratar. Si cum altfel puteau sa-si faca simtita aparitia, daca nu cu o decapotabila roz, care le-a adus, din clubul de fite, direct pe tarla. Cum n-au mai ajuns pe acasa, tinerele noncomformiste si-au dat jos rochiile de firma si au ramas in...
lenjerie intima. N-au renuntat insa la pantofii cu toc, cu care au pasit prin iarba mai ceva ca niste gazele.

Iar dupa atata dans, sa intre micul si franzela. Pitipoancele s-au gandit sa prepare clasicul gratar, asa cum stiu ele. Nu reteta le-a dat batai de cap. Alta le-a fost prima grija.

In general, pitipoancele pot fi vazute fie la mall, in compania barbatilor bine si cu conturi grase, fie la salonul de infrumusetar.
Dar mai bine haideti sa vedem cum s-ar descurca in... bucatarie.

Dupa ce au stat, s-au gandit bine si au cantarit problema, solutia a venit de la seful lor.

In conditii de criza, fetele fac ce stiu ele mai bine. Isi aranjeaza decolteul, zambesc smechereste si merg sa caute ajutoare. In mrejele pitipoancelor cad repede acesti domni, mai mult decat dornici sa le ofere o mana de ajutor.



Obisnuite sa tina diete si sa manance mai ceva ca niste vrabuite, fetele n-au rezistat ispitei si-au infulecat un mic.... mic! Asa, de pofta!


Fetele au strambat din nas cand au simtit cum fumul micilor care sfaraie pe gratare se impleteste cu parfumul lor scump.

Domnisoarele in lenjerie intima nu doar ca au incins gratarele, dar au infierbantat si audienta. Cea masculina, caci femeile si-au facut cruce cand le-au vazut.



Pitipoancele au petrecut o minivacanta de 1 Mai memorabila. Prima si ultima! Fetele recunosc cu mana pe inima ca micii la iarba verde nu sunt pe placul lor. E de inteles daca ne gandim ca alternativa este o zi de plaja pe un yacht de zeci de mii de euro, cu mancare scumpa, baututa fina si companie pe masura. Sau...