Știai că poți cumpăra aceste produse second-hand și să fii în continuare avantajat?

Author: Lavinia Medrea

Există anumite produse pe care nu e nevoie să le cumperi la preț întreg pentru că, dacă faci o achiziție bine gândită înainte, e posibil să ai parte de aceeași calitate și second-hand. Poți avea parte numai de beneficii dacă alegi să dai o șansă și magazinelor unde se comercializează obiecte sau produse utilizate. În primul rând, economisești foarte mult pe partea financiară, sumele pe care le cheltuiești pot ajunge să fie chiar la jumătate din cele obișnuite, iar mai mult decât atât vei găsi lucruri de colecție, unice pentru gusturile tale. Mai jos găsești o listă de achiziții la mâna a doua pe care nu le vei regreta niciodată, așa că dacă ești curios, poți citi în continuare. 

Iată care sunt lucrurile care să merite cumpărate second-hand:

Produsele electronice

Acestea sunt produsele în care nu trebuie să investești foarte mulți bani din prima, mai ales dacă nu ești expert în ele. Atunci când vrei să îți achiziționezi un telefon, un laptop, o tabletă sau alte produse din domeniul electronic, poți liniștit să cauți site-uri de încredere cu device-uri second-hand, pentru a plăti sume mai mici pentru aceeași performanță. De exemplu, un calculator second-hand de la interlink.ro promite o funcționare optimă, iar lucrul cel mai bun e că ai și dreptul la retur. În acest mod nu vei pierde sume importante de bani, dar vei avea ceea ce îți dorești.

Hainele

Îmbrăcămintea la mâna a doua, deși a căpătat la un moment dat un renume negativ, o etichetă pusă total eronat. Dacă te înarmezi cu răbdare, poți găsi în SH-uri articole vestimentare ideale. Pe lângă faptul că te poți îmbrăca cu lucruri pe care nu le vezi pe stradă toată ziua, așa cum se întâmplă cu hainele din mall spre exemplu, vei descoperi și îmbrăcăminte din materiale de bună calitate la prețuri imbatabile. Cu o sumă modică, de 100 RON să zicem, ai șansa să pleci cu o sacoșă plină de haine acasă. Magazinele care se ocupă cu astfel de lucruri dezinfectează în prealabil toate produsele, dar oricum este mult mai bine să o faci și tu încă o dată după achiziție, așa că factorul virusuri sau boli poate fi scos din ecuație.

Piesele auto

Pentru conducătorii auto, momentele în care ceva se strică la mașina lor pot fi de coșmar. Nu doar că nu mai pot folosi vehiculul pentru câteva zile, dar reparația poate să fie extrem de costisitoare. Cu acest gând în minte, tot mai mulți oameni apelează la servicii second-hand pentru piesele de care au nevoie și majoritatea sunt extrem de mulțumiți. Este mult mai ieftin să cumperi de la dezmembrări decât să mergi în reprezentanța specifică brandului tău de mașină, iar unele piese sunt chiar ca nou-nouțe.

Acum ai aflat care sunt trei dintre produsele la mâna a doua  pe care le poți cumpăra cu încredere și de pe urma cărora nu poți avea decât lucruri pozitive. Nu îți rămâne decât să dai iama în magazinele online sau fizice după ele, alegând ceea ce se potrivește de minune cu nevoile tale. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.