Stiai de ce le place barbatilor sa se imbete impreuna? Uite ce explicatie dau cercetatorii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:18

Cercetatorii au realizat un studiu prin care le linistesc pe doamne, precizand ca aceste distractii sunt cat se poate de normale.

Studiul, publicat in revista Clinical Psychological Science, arata ca atunci cand mai multi barbati petrec cateva ore impreuna si consuma bauturi alcoolice, toti se simt mai relaxati si buna dispozitie devine contagioasa.

Astfel, ei nu ezita sa raspunda la zambetul unui prieten cu un alt zambet foarte sincer sau sa rada la glumele pe care le aude. Aceasta legatura nu se poate forma insa daca este si o femeie in grup.



In cadrul studiului, cercetatorii au impartit 720 de voluntari in doua grupuri: jumatate femei si jumatate barbati. Toti aveau varste cuprinse intre 21 si 28 de ani.

Ulterior, voluntarii au format 3 grupuri: numai femei, numai barbati si un grup mixt. Fiecare grup a primit o bautura alcoolica sau un placebo. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.