“Știam că nu va pleca dacă nu-și va găsi o altă victimă”. Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei să cunoască o altă femeie. Cum a reacționat vedeta în momentul în care a aflat ca este însărcinată

Autor: Diana Bostan

Oana Roman a vorbit despre căsnicia cu Marius Elisei

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021 după șapte ani de căsnicie. Recent, vedeta a vorbit despre ultimul an al căsniciei sale și despre cum s-a rugat ca Marius Elisei să-și găsească pe altcineva.

Oana Roman s-a rugat la Dumnezeu pentru ca Marius Elisei să-și găsească o altă iubită. Sătulă de drama căsniciei sale și de despărțirile și împăcările cu Marius Elisei, vedeta a dezvăluit, în cadrul unui podcast, că doar în momentul în care acesta va găsi o altă femeie, o va lăsa pe ea în pace. Lucru care s-a și întâmplat, potrivit afirmațiilor făcute de Oana Roman.

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei să-și găsească pe altcineva

În cadrul podcast-ului moderat de Anamaria Prodan, Oana Roman a oferit o incursiune în trecutul relațiilor sale amoroase. Cu sinceritate, fiica lui Petre Roman a mărturisit că l-a întâlnit pe Marius Elisei într-un moment al vieții sale în care simțea că nu atinge satisfacția deplină. Aflată singură aproape la vârsta de 40 de ani, fără copii și fără un partener care să îi fie alături în momentele dificile, Oana Roman a căutat și găsit sprijin și înțelegere alături de Marius Elisei.

Chiar și așa, lucrurile bune nu au ținut pentru foarte mult timp, iar relația lor s-ar fi transformat într-o adevărată dramă.

Trecând printr-o adevărată dramă, Oana Roman a dezvăluit că s-a rugat la Dumnezeu în speranța că fostul ei soț își va găsi fericirea alături de altcineva, văzând astfel o cale de ieșire din relația toxică în care se afla. Pentru ea, desprinderea de acest trecut dificil a fost cu atât mai complicată cu cât acesta avea o legătură specială cu fiica lor, micuța Iza. 

Citește și: Ce a făcut Mioara Roman cu o săptămână înainte să moară. Oana Roman vrea să ducă mai departe obiceiul mamei sale: ”Și eu fac așa cum făcea ea”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”În ultima vreme, adică cel puțin în ultimul an, a fost foarte greu, insuportabil. Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva, eu am înțeles chestia asta. Și atunci, toată lumea spune, a lăsat-o, și-a găsit pe alta. Nu, eu mi-am dorit să se întâmple lucrul ăsta. Adică eu efectiv asta mi-am dorit, să pot să pun punct, și știam că nu se va pune punct și că el nu va pleca din casă dacă nu-și va găsi pe altcineva, o altă victimă căreia să-i

aplice același scenariu, punct cu punct, cum mi l-a aplicat mie”,  a spus Oana Roman, în cadrul podcast-ului moderat de Anamaria Prodan.

Cum a reacționat vedeta în momentul în care a aflat că este însărcinată

Oana Roman a împărtășit cu sinceritate momentul emoționant în care a aflat că urma să devină mamă. Chiar în contextul unei relații considerate toxice cu Marius Elisei, vedeta subliniază că nu regretă alegerea de a aduce pe lume un copil, menționând că micuța Iza a fost cea mai minunată binecuvântare din viața ei.

Vestea sarcinii a fost primită cu o bucurie sinceră și, deși relația cu partenerul ei era complicată, Oana Roman nu a ezitat să vadă în maternitate un motiv de fericire și împlinire.

În ciuda incertitudinilor din relația lor tumultuoasă, vedeta a dezvăluit că nu știe dacă ar fi luat decizia de a deveni mamă în alt moment al vieții sale. Astfel, Iza a adus lumină și sens într-un moment complicat din viața vedetei, devenind o sursă de dragoste și bucurie pentru Oana Roman, care a descoperit în maternitate un aspect esențial al vieții ei.

Citește și: „Mi-au scris deja foarte mulți”. Oana Roman, revoltată după ce a cumpărat carne stricată. Vedeta a avut șocul vieții când a ajuns acasă

”Finalul a meritat pentru că am acest copil minunat, cu siguranță. Dumnezeu a vrut ca eu să am atunci, la momentul ăla, un copil care să fie așa, pentru că Iza este o minune, o binecuvântare. Este un copil incredibil. Eu nu aș fi avut cum să-mi dau seama că e bine sau nu(...)noi ne-am cunoscut în ianuarie și în iunie eu eram deja însărcinată. Eu nu pot să zic că regret, pentru că am acest copil. Eu nu știu dacă aș fi avut copilul ăsta dacă nu l-aș fi întâlnit atunci, în momentul ăla, pe Marius.”,  a mai spus Oana Roman, în cadrul podcast-ului.