STIATI CA: Niagara a SECAT? Toti au ramas FARA CUVINTE! Vezi cum a fost posibil! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista. Recunoaste! Stiai ca...

Natura nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca si sa ne lasa cu gura cascata. Un exemplu este fenomenul produs in 29 martie 1848, cand renumita cascada Niagara a SECAT! Fluxul de apa s-a oprit deoarece partea de sus a raului s-a blocat cu gheata. Din cei 4.640 m3 pe secunda care cadeau de la inaltimea de 50 m, numai ramasesera decat niste paraiase subtiri. 

Timp de 40 de ore zgomotul infernal, binecunoscut al cascadei, a incetat.

O liniste neobisnuita domnea in zona, localnicii erau de-a dreptul socati. Cascada nu inghetase insa fluxul ei a fost oprit din cauza unui bloc de gheata. Stancile nevazute pana atunci au aparut la suprafata iar fabricile ce functionau cu ajutorul morilor de apa au fost inchise. 

Un grup de cercetatori a pornit o expeditie pentru a cerceta fenomenul incredibil. Insa dupa mai putin de 40 de ore, cascada a inceput din nou sa curga si totul a revenit la normal.
Iar oamenii nu au incetat mult timp sa vorbeasca despre linistea suparatoare care i-a uimit pe toti, o liniste care semana mai mult a "zgomot" in peisajul cunoscut de localnici.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/8-893c8c535744fc52de10fb9d30ac350a.jpg 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: