Stiati ca SANII pot fi MARITI si modelati fara OPERATIE? Iata ce metode alternative exista VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 06:20

Medicul estetician Morad Iancu a fost invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena", unde a vorbit despre marirea si remodelarea sanilor fara operatie.

El a declarat ca o buna alternativa ar fi injectarea de acid hialuronic, interventie care are riscuri mici, nu necesita anestezie totala si dureaza intre 30 si 40 de minute.

"Noi, ca medici esteticieni, cautam intotdeauna sa avansam. Toata lumea a auzit de acid hialuronic, o substanta naturala care se gaseste in corp. E folosita pentru uz medical de ani de zile. Aceasta substanta putin modificata poate fi reinjectata la nivelul corpului, la nivelul feselor, la nivelul gambelor, al glandelor mamare si asa mai departe".


Morad Iancu a spus care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de interventii.

"Fiind substanta naturala nu prea sunt complicatii, acesta este avantajul. Dezavantajul este ca, tot din acest motiv, se resoarbe incet incet in corp. Daca in zona buzelor vorbim de un rezultat care se mentine intre 5-8 luni, la nivelul bustului vorbim despre 2 ani de zile, in medie, deci se mentine o perioada mai lunga de timp.
Tratamentul nu este dureros, dureaza undeva intre 20 si 30 de minute, se face sub anestezie locala. Putem injecta si creste marimea cu o cupa, cu 2 cupe si asa mai departe. Totul depinde cu cat material injectam".

Referitor la gradul de risc, Morad Iancu a spus ca cea mai sigura solutie este apelarea la un medic cu experienta.
"Orice interventie chirurgicala are un anumit grad de risc.
Ideea este sa apelam la un medic cu experienta".

O alternativa si mai buna la operatiile clasice ar fi injectarea cu grasime proprie.