STIATI CA: Unele femei pot vedea MAI MULTE CULORI? Explicatia este AICI!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:44

Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista. Recunoaste! Stiai ca...

 Barbatii disting mai usor detaliile obiectelor ce se afla in miscare iar femeile se pricep mult mai bine la recunoasterea culorilor? Ei bine, da! Asta este motivul pentru care barbatii nu pot recunoaste atatea culori si nuante asa cum o fac femeile. Iar acest lucru nu trebuie sa le enerveze pe doamne, atunci cand sunt partenerii lor nu sunt capabili sa aprecieze noua rochie ciclam sau camasa corai. 

Se pare ca unele femei sunt capabile sa deosebeasca chiar mai multe culori decat alte semene.
Femeile au, in general, trei tipuri de receptori care le permit sa recunoasca culorile dar sunt si norocoase care au patru sau cinci astfel de receptori, care le ajuta sa recunoasca o gama mai larga de culori si nuante.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.