Stiati ca unii romani mananca asa ceva? Iata cat costa carnea de cangur, crocodil, zebra sau antilopa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:54

Tot mai multi romani cu dare de mana vor ca atunci cand merg la restaurant sa manace lucruri deosebite. Asa a aparut si la noi nevoia de a importa carnuri exotice.

Cunoscatorii spun ca specialitatea specialitatilor este crocodilul, din care se mananca numai coada. Un kilogram de file de crocodil pleaca de la producator la un pret de 200 de lei.

 

Si nu este singura carne exotica pe care o puteti gasi si la noi.

 

Si daca delicatesele exotice sunt aduse de peste mari si tari, carnea de strut vine de aproape, de la Rasuceni, din judetul Giurgiu.

De la aceasta ferma pleaca in tara 90 la suta din carnea si preparatele din carne de strut. Aici sunt crescuti peste 350 de struti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Si preturile sunt pe masura.

Un kilogram de file de strut are la producator pretul de 120 de lei. Mai ieftine, de la 90 de lei, sunt pulpa de zebra si cea de cangur.

 

Si daca tot vorbim de lucruri speciale, oamenii de aici ne-au mai spus ca din pielea de strut se fac produse de lux, ca pantofii, genti, portofele.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.