STII care sunt obiectele pline de bacterii pe care le folosim zilnic? Iata cat de repede ne putem imbolnavi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 04:20

Poate stiai ca bancnotele sau telecomanda de la televizor sunt pline de bacterii, insa credeai ca si carutul de cumparaturi e purtatori de asemenea germeni?

Buretele de spalat vase- studiile arata ca un burete de bucatarie pe care il folosesti deja de ceva vreme, adaposteste de 14 ori mai multe bacterii decat colacul de la toaleta. Si cand te gandesti ca tu iti speli vasele cu el…

Manerul de la frigider- de fiecare data cand iti aprovizionezi frigiderul cu produsele cumparate de la supermarket pe manerul acestuia raman tot felul de bacterii. Si gandeste-te ca nu locuiesti singura! In momentul in care vrei sa mananci, bacteriile ajung de pe maner pe mana ta, iar apoi pe mancare.



Banii- sunt obiecte foarte murdare si care contin foarte multe bacterii, asta din cauza ca circuitului acestora de la o persoana la alta.

Tastatura- cercetatorii spun ca tastatura unui calculator folosit in comun de mai multe persoane contine de 400 ori mai multe bacterii decat colacul de la toaleta. VEZI ce alte obiecte mai sunt pline de microbi, in VIDEO ALATURAT!##VIDEO110225##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.