Stii cicatricea pe care multe persoane o au pe bratul stang? Ti s-a spus ca provine de la un vaccin. Uite care este ADEVARUL

Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2017, 10:23

Mai mult ca sigur ai vazut la multe persoane pe bratul stang, sau poate ai chiar si tu, o cicatrice ciudata, a carei dimensiuni variaza.

La unii poate avea un diametru mai mare, la altii poate fi mai mic. Probabil ti s-a spus ca aceasta provine de la un vaccin, dar oare stii cu adevarat toate detaliile?

Intr-adevar, acest semn provine de la vaccinul de prevenire a variolei, dar nu ti se pare ciudat ca in urma unei intepaturi ramane o cicatrice atat de mare? Explicatia este foarte simpla!

Vaccinul nu se facea doar cu o singura intepatura, ci cu mai multe; bratul era ciupit de cel putin 5 ori, uneori chiar de 10 ori.

In urma acestui procedeu se formau mai multe basici care se spargeau, iar dupa ce se uscau lasau in urma o cicatrice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Aceasta este explicatia semnului ramas. De unde apare diferenta de marime de la o persoana la alta? Cicatricile mai mari apareau la persoanele cu pielea mai sensibila.