Stii cum „miroase” partenerul cand vine la tine din bratele alteia? Dezvaluirile vedetelor

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 02:05

Oare cat de usor este sa iti dai seama cand cineva tocmai a facut nebunii in asternut chiar inainte de a participa la un eveniment?

Se spune ca oamenii au o stralucire aparte IMEDIAT dupa ce au bifat o partida de amor nebun! Dar, oare, se vede cu ochiul liber? E usor de descifrat cand cineva tocmai a facut sex?

"Sunt niste semne la care te uiti. Vizavi de femei... la barbati nu stiu daca se observa, dar femeilor li se mai strica putin coafura, machiajul poate... nu stiu", a declarat Gabriela Cristea.

Aha! Deci parul ciufulit, machiajul usor deteriorat, sclipirea din ochi si... mersul de raţă sunt semnele ce te dau rapid de gol. Continuam pe aceeasi tema si le punem urmatoarea intrebare: Pentru ca femeile au… al saselea simt, ele simt instant daca partenerul vine acasa... de la alta femeie?

"Intotdeauna o femeie are al saselea simt, absolut in orice fel de domeniu. In orice. O femeie e mult mai intuitiva, mult mai clara, mult mai dibace, mult mai abila",

a spus Anca Turcasiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vrei sa stii ce au spus si celelalte vedete? Urmareste materialul urmator:

##VIDEO139596##

 

Taguri:

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.