Stii cum sa alegi mierea potrivita pentru tine si care este cea naturala? Afla AICI! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:44

El este nea` Marin, miliardarul in...albine.

Are nu mai putin de 80 de familii, toate harnice, cand vine vorba sa faca miere. Omul sustine ca de cand le are, a si uitat cum e sa ia medicamente. Mierea, propolisul si chiar fagurii sunt si gustosi, si sanatosi.

Capacelele care acopera fiecare fagure sunt o adevarta minune a naturii, extrem de folosite in medicina chiar si pentru tratatea de infectii. Specialistii recomanda tratamente naturiste. Sunt eficiente si ne ajuta in lupta cu multe boli.


E lucru stiu ca pe rafturile multor magazine si-au facut loc si borcanele cu miere contrafacuta, cea din zahar topit si colorant. Nu-ti trebuie ochi de specialist s-o deosebesti de cea naturala. Iata ce aveti de facut. Culoarea asa-zisei miere de albine si a produsului natural difera si ea.

Priviti cum curge mierea naturala! Pe cand mierea constrafacuta este mai putin consistenta si se scurge mai usor de pe lingura.
In plus, o alta diferenta e-n pret. Cea din zaharuri costa putin peste jumatate din pretul unui borcan cu miere 100% naturala.













 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.