Stii cum sa spargi geamul usii in cazul in care cazi cu masina in apa? Iata o modalitate la care nu te-ai fi gandit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:15

In ziua de astazi accidentele se pot petrece oricand in trafic, avand in vedere ca soferii sunt din ce in ce mai nervosi si mai grabiti, iar aglomeratia pe sosele este din ce in ce mai mare.

De aceea este indicat sa ai o minima pregatire, pentru a stii ce e de facut in cazul nefericit in care esti implicat intr-un accident.

 

Spre exemplu, in cazul in care cazi cu masina in apa si ai geamurile portierelor inchise, cum iesi din autoturism?

 

Singura solutie este sa le spargi. Insa acest lucru este extrem de dificil, din cauza faptului ca geamurile sunt securizate si au o rezistenta mare la impacturi repetate.

 

Deci lovirea lor cu pumnul sau cu un obiect ascutit in mod repetat nu este o optiune, mai ales ca in acele momente fiecare secunda este vitala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Solutia este simpla: scoti tetiera de pe scaunul masinii si bagi unul dintre capetele ascutite

la baza geamului, dupa care impingi usor.

 

Vei vedea ca, in urma presiunii aplicate, acesta va ceda si se va sparge foarte rapid. Urmariti o demonstratie in clipul video de mai jos.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.