Stii la ce RISCURI TE EXPUI in cazul operatiilor estetice? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 04:25

Dr. Silvia Stanculescu Vasalos a expus in cadrul emisiunii “Draga mea prietena” riscurile generale si specifice la care se expun pacientele care aleg sa isi faca o interventie chirurgicala estetica.

Cazul pcelor doua paciente care au decedat la scurt timp dupa ce au decis sa isi faca o operatie de augmentare mamara, respectiv liposuctie a socat opinia publica. Specialistii vor sa traga un semnal de alarma cu aceasta ocazie. Operatiile estetice reprezinta un risc pentru pacient la fel ca orice alta interventie chirurgicala. Nu este un moft, iar un pacient nu trebuie sa fie influentat in a se supune unei asemenea interventii doar pentru ca asa e la moda.
Din pacate nu toate pacientele care isi doresc genul asta de interventie realizeaza ca este o operatie chirurgicala, nu o procedura de infrumusetare ”, a declarat dr. Silvia Stanculescu Vasalos la “ Draga mea prietena ”.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.