Stii sa iti alegi corect fondul de ten sau anticearcanul? Iata cum trebuie sa te machiezi in functie de fizionomie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 05:20

Invitata in platoul emisiunii "Draga mea prietena", make-up artistul Maria Pauna a dezvaluit cum trebuie executat un machiaj in functie de fizionomie.

Ea spune ca orice defect al fetei poate fi corectat cu ajutorul unui machiaj realizat corect, devenind astfel un atu al persoanei respective.

 

"Orice defect al fetei se poate corecta prin machiaj. De fapt, pentru foarte multe persoane, defectele fetei devin atuuri. Exemplele sunt multe, de la Julia Roberts, care are o gura foarte mare, pana la Barbra Streisand", care avea un nas foarte mare.

Si-au dezvoltat cariera fantastic, fara sa recurga la operatii estetice".

 

Maria Pauna a  dezvaluit cum trebuie ales in mod corect un fond de ten care sa fie potrivit pentru tenul pe care urmeaza sa fie aplicat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

"Toate persoanele care merg la magazine sa isi cumpere

fond de ten ajung intr-o dilema deoarece, din multitudinea de fonduri de ten, nu iti dai seama care este cel potrivit pentru tine. Prima si cea mai simpla intrebare pe care ar trebui sa o puna vanzatoarea celei care vrea sa achizitioneze este daca persoana respectiva se bronzeaza cand merge la soare sau se inroseste. Persoanele care se bronzeaza au tenul de start galben iar fondul de ten potrivit este cel auriu.
Cele care nu se bronzeaza sunt roze si atunci trebuie cumparat un fond de ten roze".

 

Vedeti in clipul video atasat o demnostratie de machiaj in functie de fizionomie.