Stilistul Alin Galatescu O ATACA DUR pe Elena Gheorghe VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:12

Invitat in cadrul emisiunii “Draga mea prietena” pentru a comenta tinutele starurilor in noaptea de Revelion, stilistul a desfiintat-o pe Elena Gheorghe.

Desi nu a avut ce sa-i reproseze din punct de vedere vestimentar, Alin Galatescu a povestit o intamplare despre Elena Gheorghe, atacand-o, in acelasi timp, foarte dur pe artista. “ Singura chestie care nu mi-a placut la ea, este ca am dus-o la un designer cunoscut. Ea a discutat cu aceasta, a tras-o de limba, ca la sfarsit sa spuna <>>”, a declarat Alin Galatescu. “Mi s-a parut o taranie absoluta si o chestie de obraz.
Este pur si simplu o chestie urata, cu toate ca repet, din punct de vedere al cantecelor si al aparitiilor publice este foar >>”, a declarat Alin Galatescu. “Mi s-a parut o taranie absoluta si o chestie de obraz. Este pur si simplu o chestie urata, cu toate ca repet, din punct de vedere al cantecelor si al aparitiilor publice este foarte pozitiva”, a continuat stilistul.<
>>”, a declarat Alin Galatescu.
Mi s-a parut o taranie absoluta si o chestie de obraz. Este pur si simplu o chestie urata, cu toate ca repet, din punct de vedere al cantecelor si al aparitiilor publice este foarte pozitiva ”, a continuat stilistul.