Stirea care a facut SENZATIE: Michael Jackson, IMPUSCAT in cap dupa ce a mancat un pescar sub privirile disperate ale nevestei acestuia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 20:05

Nu e gluma! S-a intamplat in Australia, iar politia a confirmat autenticitatea stirii.

Un crocodil denumit Michael Jackson de o echipa de cercetatori din Sydney, Australia, care traia in raul Adelaide, a fost impuscat mortal de politisti dupa ce reptila a mancat un pescar sub privirile ingrozite ale sotiei acestuia.

Pescarul incerca sa isi monteze o plasa pentru a prinde o captura cat mai mare. Nu a fost atent si s-a apropiat prea mult de habitatul natural al crocodilului Michael Jackson.

Crocodilul era sub observatia unor specialisti in herpetologie, stiinta care se ocupa cu studiul reptilelor. Oamenii de stiinta ii studiau comportamentul.

Politistii au fost nevoiti sa-l impuste pe Michael Jackson, adica reptila, pentru a recupera o parte din cadavrul pescarului." Au fost nevoiti sa-l impuste, dar e mare pacat ca s-a intamplat asta. Michael Jackson era un exemplar special. Crocodilul nu a facut nimic din ceea ce nu era natural si instinctiv pentru el.

El asta face pentru a supravietui. Daca nu esti constient de acest lucru si nu ai grija de tine, atunci ajungi hrana animalelor de prada
", a declarat pentru Huffington Post Rob Marchand, unul dintre specialistii care il supravegheau pe bietul Michael Jackson.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii