STIREA ZILEI: Adevarul despre PLAGIATUL lui Victor Ponta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:30

Astazi trebuia sa fie ziua cea mare, in care membri Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor urmau sa analizeze lucrarea premierului Victor Ponta.

 Asta in ciuda faptului ca ministrul interimar al educatiei, Liviu Pop a dat aseara un ordin prin care a desfiintat comisia. Pentru ca actul cu pricina nu a aparuse in acesta dimineata in Monitorul Oficial, comisia nu a renuntat la ideea de a analiza posibilul plagiat. Surpriza, insa!

Doua ore mai tarziu, ministrul Liviu Pop a iesit la declaratii. Intre timp, unul dintre membri comisiei, profesorul doctor Mircea Miclea, fost ministrul al educatiei si-a dat demisia.
Asta dupa ce si-a spus punctul de vedere. 

Plecat la Bruxelles, la Consiliul European, premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat publicatiei "El Pais" ca va renunta la functia pe care o detine in cazul in care se va dovedi ca teza sa de doctorat este un plagiat.

Victor Ponta este convins ca scandalul privind plagiatul a pornit de la Cotroceni si din cauza faptului ca el a decis sa participe la lucrarile Consiliului Europei si nu presedintele Traian Basescu, asa cum hotarise Curtea Constitutionala.