STIREA ZILEI: Concluzie socanta: Explozia de la Sighet ar fi putut fi evitata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 20:25

Dezastrul ar fi putut fi evitat! Asta spun cei care locuiesc chiar pe strada in care au avut loc exploziile.

Cu doar cateva zile in urma proprietarii ar fi reclamat scurgeri si miros de gaz. Fratele proprietarului cladirii afectate de explozie, notarul internat in stare grava, spune ca a fost la un pas de moarte in incercarea de a-i opri pe investigatori sa intre in imobil.

Barbatul, avocat de meserie, spune ca nici pana acum nu a fost chemat ca martor. Mai mult, ii acuza pe anchetatori ca ar face cercetari de mintuiala.
Masina fratelui dar si o jacheta distruse in explozie, au fost lasate pe strada, desi ar fi putut fi luate drept probe.

Pe de alta parte autoritatile sustin ca ancheta merge extrem de greu si din cauza situatiei din teren. Cladirea, care a primit aviz de demolare, este intr-o stare jalnica si se poate prabusi in orice clipa.

Tot azi anchetatorii au reusit sa descopere problemele retelei de alimentare cu gaze.
Magistrala ar fi cedat in urma unei suduri si astfel gazul s-a dispersat in intregul sistem de canalizare. Asa ar fi ajuns si in cladirea in care a avut loc explozia, desi nu era racordata la reteua de alimetare cu gaze.

Localnicii din Sighet sunt ingroziti, mai ales ca autoritatile nu pot spune cu certitudine daca mai sunt si alte probleme de acest fel si daca s-au mai creat si alte acumulari in subteran.





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.