STIREA ZILEI: Dorel si-a facut din nou datoria! A detonat un turn de apa peste casele unor oameni VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

S-a cutremurat tot Mediasul, nu alta! Norul de praf inaltat deodata a intunecat cerul, iar tonele de beton sfaramat s-au imprastiat peste tot. Asta dupa ce la butoane a fost nimeni altul decat Dorel!

In fata asistentei inmarmurite, turnul de apa s-a facut zob. Din pacate, nu in directia in care trebuia! Priviti ce a lasat in urma super detonarea atat de intens pregatita dar, se pare ca si negandita.

 

Lasand gluma la o parte, domnul pe care il vedeti in imagini era cat pe ce sa moara strivit. Omul era in casa cand ciupera, inalta de 30 de metri, a venit spre el, gata sa il inghita de viu. Suparati,

localnicii sustin ca nu i-a anuntat nimeni de detonare. Ar fi aflat abia dupa nenorocire  ca, prin oras, au fost lipiste niste afise.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Mai mult, spun oamenii, turnul de apa nu a cazut in directia

gresita ci unde trebuia. Ei ii acuza pe reprezentantii firmei care a comandat implozia ca au ales ca ciuperca sa pice pe casele lor. Acum locul arata ca lovit de uragan! Barbatul s-a ales cu o paguba de cel putin 7 mii de euro. Asta la prima vedere.

 

Pentru ca scuzele nu sunt suficiente, oamenii vor fi si despagubiti.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.