STIREA ZILEI: dupa ei, potopul! Litoralul e INGROPAT in gunoaie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:16

Marea e ingropata in gunoaie. Privelistea este dezolanta: peturi, pungi, sticle, resturi de mancare, mucuri de tigari si cativa tineri inca prea beti sa-si dea seama unde dorm.

Culmea, un cuplu care sta cu sticla de bere storcita la nas da lectii de bun-simt si arata cu degetul spre ceilalti vamaioti. Altii, probabil dupa atata alcool, au  perceptia inca distrostionata. In rest, Vama este si a fost asa cum o stim cu totii.

 

S-a baut peste masura, iar drept dovada il avem pe tanarul din imagini. E atat de beat incat a confundat cortul cu o toaleta publica sau cu un copac.

Mai rau e persoana care statea pe jos a simtit pe propria-i piele cum e sa te ploua ca din senin.

 

Lasam in urma statiunea Vama Veche si-ajungem in Mamaia, si ea salbaticita sub muntii de gunoaie. Mizeria cea mai mare troneaza insa chiar pe o plaja de fite, unde patru zile si patru nopti petrecerile cu Dj i-au tinut treji pe turisti.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Asadar,

fetele si baietii de bani gata care si-au baut mintile in zonele scumpe ale statiunii Mamaia, au demonstrat inca odata, ca, de 1 mai, educatia nu are loc prin bagaje.

 

E dezolant cum arata nisipul atat de dorit de turisti, cu cateva zile in urma. Desi pare greu de crezut ca cineva s-ar fi incumetat sa iasa la plaja, exista totusi oameni care s-au intins la soare, nepasatori de ce-i inconjoara. 

 

Proprietarii de cluburi au la dispozitie doar cateva zile sa curete zona de gunoaie. De pe 7 mai incepe Programul "Litoralul pentru toti". Speram noi, cu unul mai curat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.