STIREA ZILEI: Expertii FMI au dat verdictul: Politicienii romani, obsedati de castigarea alegerilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 00:40

Ne-au spus-o verde-n fata expertii FMI! La Bucuresti, politicienii sunt obsedati de castigarea alegerilor din decembrie si uita ca Fondul le-a dat niste teme de facut.

Cum ar fi marile privatizari sau adoptarea noii legi a sanatatii. Si ce daca nu ne-am facut datoria ?Noi avem mereu noi solicitari catre Fond. Premierul ar fi discutat azi la intalnirea cu membrii FMI despre pensiile celor 30 de mii de militari, care au fost calculate gresit.

Guvernul ar fi vrut sa le restituie banii militarilor, dar seful delegatiei i-ar fi spus "PAS"lui Victor Ponta pentru ca efortul bugetar este prea mare.
Si nu este singura cerinta romaneasca. Autoritatile de la Bucuresti vor sa mai incheie un nou acord cu Fondul Monetar International. Numai ca expertii straini nu se lasa cu una cu doua ...daca vrem alti bani ar fi cazul sa ne gandim cum vom reforma economia! 

Si cum romanul se pricepe bine la facut lobby...insusi presedintele a incercat sa-l imbuneze pe seful delegatiei FMI! Delegatia fondului va reveni in Romania in luna decembrie, atunci cand va face o noua evaluare a situatiei economice din Romania si va decide daca ne va acorda sau nu un nou imprumut.