STIREA ZILEI: imagini SOCANTE surprinse imediat dupa tragedie! Doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala iar unul dintre ele s-a rupt in doua VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:19

Scene cumplite azi in capitala! Doua tramvaie s-au ciocnit in mers, iar una dintre garnituri s-a rupt pur si simplu in doua.

20 de oameni au fost raniti si transportati de urgenta la spital. Imagini incredibile au fost filmat imediat dupa producerea tragediei in cartierul bucurestean Rahova, cand nici echipajele de salvatori nu ajunsesera inca acolo.

 

Vi le prezentam noi acum, doar la Stirile Kanal D.

 

Calatorii din tramvai sunt buimaciti si cuprinsi de panica. Unei femei i s-a facut rau si a fost intinsa pe caldaram.

Este ingrozita de tot ce s-a intamplat!

 

Calatorilor nu le vine sa creada ca au scapat cu viata. Privesc ingroziti uriasii de fier care s-au rupt intr-o secunda, ca si cum ar fi fost de jucarie.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Priviti aceasta fotografie facuta dintr-un

bloc din apropiere. Tramvaiul galben care venea spre depoul Alexandria s-a oprit fix in unul dintre vagoanele tramvaiului alb ajungand practic perpendicular.

 

Este incredibil dar tramvaiul alb s-a rupt practic in doua, jumatate din el fiind aruncat in mijlocul intersectiei. 20 de persoane au fost ranite in urma acestui accident.  Numai o minune a facut ca nimeni sa nu-si piarda viata!

 

Anchetatorii spun ca cele doua tramvaie s-au lovit din cauza ca macazul s-a schimbat brusc, fara ca vatmanul sa intervina si astfel s-a produs nenorocirea!

 

Cine a

gresit si cine va plati pentru toate pagubele ramane de stabilit. Parchetul a preluat ancheta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.