STIREA ZILEI: Nati Meir, acuzat din nou de inselaciune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:12

Nati Meir le da iar batai de cap oamenilor legii.

Abia a iesit din inchisoare, anul trecut, unde si-a ispasit pedeapsa pentru inselaciune! Astazi, este acuzat, din nou, de aceeasi infractiune: ar fi inselat 13 persoane.

Punea anunturi pe internet si ii ademenea pe oameni cu locuri de munca în constructii în Israel. Un fel de consultanta amagitoare, pe bani frumosi.

Una dintre victimele sale ne-a povestit toata tarasenia. A gasit anuntul pe Internet si a crezut ca sansa ii va surade, ca va face bani frumosi in strainatate.
L-a intalnit pe Nati Meir.

Barbatul a ramas fara bani si fara loc de munca. El sustine ca Nati Meir l-a convins sa renunte la tot pentru ca urma sa plece in Israel.

Victimele lui Nati Meir au facut plangere la politie, iar, dis-de-dimineata, anchetatorii au venit in locuinta fostului parlamentar pentru a face perchezitii. In tot acest timp, Mier vorbea de dupa gard cu jurnalistii.



Dupa mai bine de sapte ore de ancheta, cand a venit si momentul sa fie dus la politie, Nati Meir a lesinat. I s-a facut rau subit. Probabil, la vederea catuselor.

A fost nevoie de un echipaj de la ambulanta pentru a-l duce de urgenta la spital. Fiul sau, Or Meir, s-a dus intr-un suflet la spital sa-si vada tatal.


Fostul deputat PRM Nati Meir are o condamnare la patru ani de închisoare, tot pentru inselaciune cu locuri de munca in Israel.
În alt dosar, Meir a fost condamnat la alti 7 ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta.

Fiul sau, Or Meir, a primit o pedeapsa de cinci ani si jumatate dupa gratii pentru complicitate, in acelasi dosar.

Au stat in arest preventiv un an. Meir mai are inca o condamnare, a treia: tot 7 ani de închisoare cu pentru inselarea altor persoane. Le promitea ca le imprumuta cu un milion de euro daca ii lasa gaj locuintele.


La incheierea contractelor, insa, Meir le arata un rucsac plin cu bani falsi. Lista este insa si mai lunga! Cat a stat in arest, lui Nati Meir i s-a facut rau de mai multe ori si a cerut sa fie dus la spital pentru tot felul suferinte pe care medicii nu le-au considerat grave.

Meir a acuzat ameteli sau dureri abdominale. A încercat chiar sa se sinucida. Diagnosticul doctorilor a fost fie atac de panica, fie stari depresive.