STIREA ZILEI: Politia, ALUNGATA CU PIETRE de rudele barbatului impuscat pe lacul Plumbuita VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 00:40

Au aruncat cu pietre in masina politiei! Rudele barbatului care, ieri, a fost impuscat mortal de un politist au reactionat violent la vederea unei patrule a oamenilor legii.

Au fost iritati mai ales uniforma. Nu s-au lasat pana nu au pus pe fuga politia. Corpul barbatului de 27 de ani, mort in lacul Plumbuita, a fost adus astazi acasa de la Institutul de Medicina Legala.

 

In jurul pranzului, zeci de oameni se adunasera deja in curtea victimei. La vederea sicriului, mama baiatului a lesinat. A fost nevoie de interventia medicilor de pe ambulanta pentru ca femeia sa-si revina.

 

Dupa ce medicii au pus-o pe picioare, femeia nu a rezistat prea mult. Dupa alte cateva minute, a fost scoasa, din nou, pe brate de la capataiul fiului ei.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Rudele victimei spun ca barbatul nu ar fi

fost vinovat de furt si ca a fost doar o greseala. Barbatul impuscat mortal de politisti era urmarit pentru mai multe furturi, printre care si un scuter, spun anchetatorii.

 

Cum individul a refuzat sa se opreasca, politistii au folosit arma din dotare pentru a-l prinde. Nu au tras oricum, ci mai intai l-au somat.

 

Medicii legisti au finalizat expertiza si spun ca barbatul a murit din cauza leziunilor produse de un glont.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.