STIREA ZILEI: Reactiile politicienilor dupa declararea REFERENDUMULUI INVALID VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 aug 2021, 23:35

Reactiile politicienilor au venit imediat dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale ne-au anuntat ca referendumul nu poate fi validat.

 Motivul: pe 29 iulie, la urne nu s-au prezentat jumatate plus unu din numarul de alegatori. Decizia a fost luata cu 6 voturi pentru si 3 impotriva. Hotararea judecatorilor i-a facut sa planga pe sustinatorii USL care protestau in fata Curtii Constitutionale.

In cealalta tabara, la sediul de campanie al lui Traian Basescu, fanii presedintelui soseau cu buchete de flori. Desi au pierdut batalia referendumului, USL-istii nu renunta la lupta.
Asa ca o coabitare intre presedintele Traian Basescu si Guvernul Ponta pare cel mult un vis frumos.

Si totusi verdictul Curtii Constitutionale a avut si efecte pozitive pentru noi romanii de rand. Leul s-a apreciat fata de moneda unica europeana. Astazi un euro putea fi cumparat cu 4 lei si 47 de bani.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.