STIREA ZILEI: Scandal in Timisoara! Primaria a chemat persoane decedate pentru a-si asigura locuinta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:20

Scandal monstru la usa Primariei din Timisoara. Mii de banateni, care au platit asigurari facultative pentru locuinta, s-au trezit ca risca amenzi uriase. Institutia nu are un program care sa centralizeze datele companiilor de asigurari, asa ca, cei care au platit pana acum, trebuie sa dovedeasca. Seful Directiei Fiscale spune ca ii va amenda daca nu dovedesc cu acte ca au locuintele asigurate.

Ca sa fie treaba romaneasca, pana si mortii au primit instiintare.  Primaria ii vrea la ghiseu. Viorica Pogacean declara ca primit citatie pe numele bunii sotului ei, decedata de 16 ani. Dincolo de o proasta gestionare a informatiei, care-a capatat si o nota macabra, sute de oameni au stat cu orele la coada.

140.000 de timisoreni sunt asteptati la Directia Fiscala. Angajatii Primariei au fost depasiti de avalansa de persoane.
Cu totii voiau sa demonstreze, cu chitanta in mana, ca au asigurare. Seful Directiei Fiscale din cadrul Primariei da vina pe companiile de asigurari si nu numai. Oamenii au la dispozitie doar doua saptamani sa vina la primarie si sa demonstreze ca au asigurare. In caz contrar, se pot alege cu amenzi de pana la 500 de lei.

 

Taguri: