STIREA ZILEI: Va reusi USL sa-l suspende pe Traian Basescu? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

USL a reusit sa-l debarce pe Vasile Blaga de la conducerea Senatului si sa-l puna in loc pe Crin Antonescu. Presedintele liberal poate deveni presedinte interimar daca USL va reusi sa-l suspende pe Traian Basescu.

Replici dure, oameni politici socati de ceea ce se intampla, schimbari bruste si neasteptate. Ceea ce s-a intamplat astazi in parlament este poate cea mai mare lupta politica de dupa 1989. Iar aceasta este numai o batalie. Razboiul este in toi! Iar cele doua tabere, USL si PDL, isi arunca in fata tot felul de acuzatii, isi clatina scaunele reciproc, se ameninta cu demisii, acuzatii de plagiat, dosare la DNA, CEDO sau reclamatii la Comisia Europeana.


Sunt voci care sustin ca USL are un plan secret: schimbarea Avocatului Poporului, schimbarea judecatorilor Curtii Constitutionale, revocare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, iar in final suspendare presedintelui Traian Basescu.

Revoltati, parlamentarii PDL incearca sa se regrupeze si sa isi pregateasca ofensiva. Vasile Blaga a fost revocat din functia de presedinte al Senatului, cu 70 de voturi "pentru" si o abtinere.
Presedintele PDL nici macar nu a asistat la votul care l-a lasat fara functie. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.