STIREA ZILEI: Valurile uriase fac victime! Un turist a murit inecat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 10:05

Inconstienta se plateste cu viata! Imagini socante de pe litoral!

Un tanar nu a luat in seama avertizarile salvamarilor si s-a aventurat in mare. S-a crezut mai presus de forta naturii, si a sfarsit tragic. Epuizat pesemne de incercarile disperate de-a ajunge la mal, tanarul a fost inghitit de valurile uriase. In zadar au ajuns la el trei salvamari. Barbatul nu mai respira cand a fost scos la mal. Trist este ca ceilalti turisti nu iau aminte la aceasta tragedie. In ciuda pericolului si-a marii care arunca spre tarm valuri uriase, de peste trei metri, multi turisti s-au avantat in apa.
Marea a devenit din ce in ce mai agitata in ultimele zile din cauza furtunii de nisip. Dar, in ciuda rafalelor, plaja nu a fost goala. Cativa turisti s-au incapatanat sa stea pe nisipul rece. Meteorologii spun ca furtuna ar trebui sa se opreasca la noapte. Vestea proasta e ca, de maine, plajele ar putea fi acoperite cu un strat gros de alge, aduse din larg.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.