STIREA ZILEI: Verdictul Curtii Constitutionale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:25

Lupta dintre USL si Traian Basescu s-a mutat din Parlamant la Curtea Constitutionala.

 Asta dupa ce vineri seara, presedintele a fost suspendat cu 256 de voturi "pentru". Decizia a fost contestata de Traian Basescu, fiind ultima cale de atac.

Presedintele suspendat a mers azi la Curtea Constitutionala pentru a-si sustine punctul de vedere. Insa in fata jurnalistilor nu a dorit sa faca nici un fel de comentariu.

Traian Basescu si Crin Antonescu s-au aflat astazi in aceeasi cladire. In timp ce presedintele suspendat participa la sedinta Curtii Constitutionale, Crin Antonescu s-a intalnit cu membrii USL, sa vorbeasca despre campanie.


Situatia politica interna a ajuns subiect de discutie in intreaga Europa. Cancelarul german a subliniat astazi ca si guvernul Romaniei trebuie sa respecte valorile comune europene. Angela Merkel, care a vorbit azi la telefon cu Traian Basescu, nu si-a ascuns ingrijorarea pentru modul in care decurge suspendarea presedintelui roman.

"Demersurile guvernului roman al premierului (Victor) Ponta si procedura de destituire a presedintelui (Traian) Basescu sunt inacceptabile", a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, Steffen Seibert.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.