STIRI EXTERNE. A iesit soarele pe strada lui Mariah Carey! Se iubeste cu un miliardar australian. In acelasi timp, Britney Spears e, din nou, singura...

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Cei doi au fost surprinsi recent, in timpul unei vacante petrecute in exclusivista insula Capri.

James Packer si Mariah se plimba prin Europa la bordul yacht-ului de lux al acestuia si nu fac rabat de la gesturi tandre. Unde mai pui ca au si binecuvantarea fostei sotii a lui James, fotomodelul Jodhi Meares. Toti trei s-au fotografiat zambitori si au postat apoi imaginea pe Instagram.

De Ziua Internationala a Tatalui, Prima Doamna a Statelor Unite a tinut sa-i faca Presedintelui o declaratie de amor, intr-un stil cat se poate de nonconformist.

A postat, pe Instagram, o fotografie veche ce il intruchipeaza pe Obama la bustul gol. E drept ca Obama afiseaza o forma fizica de invidiat si un zambet larg in timp ce se joaca la malul marii cu fiicele sale.

“Ma gandesc astazi si in fiecare zi la tatal acestor doua fete”, a scris Michelle Obama in dreptul imaginii de sute de mii de like-uri.

Pentru ca tot vorbim despre Familia Prezidentiala, nu putem sa nu observam ca Malia si Sasha Obama, fiicele Presedintelui, s-au transformat in doua tinere ce fac ravagii cu frumusetea lor. Recent, cele doua domnisoare au insotit-o pe mama lor intr-o vizita oficiala la Milano si au atras toate privirile. Au purtat rochite scurte, de vara, care le-au pus in valoare.

Mergem mai departe si ajungem la Jerry Seinfeld, care are un nou show de televiziune, la care l-a invitat, recent, pe Jim Carrey.

Pentru inceput, cei mai tari comedianti ai lumii au iesit la o barfa prin Los Angeles, intr-o masina retro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rapperul Puff Diddy, in varsta de 45 de ani, a fost retinut, dupa o altercatie cu antrenorul echipei de fotbal in care joaca Justin Combs, fiul sau.

Se pare ca Puffy a sarit sa-l bata pe antrenor si l-a amenintat pe acesta cu o bila metalica gasita in sala de sport. Politia l-a bagat la inchisoare pentru cateva ore, iar apoi Diddy a fost eliberat pe cautiune.

Nu este pentru prima ora cand rapperul are probleme cu legea. Va amintim ca in anul 1998 chiar si JLo l-a insotit in celula pentru cateva ore, dupa ce masina in care se aflau a fost oprita de politie  in urma unui incident cu impuscaturi dintr-un club din New York.

In final, aflam ca Britney Spears este din nou singura! Vedeta s-a despartit de iubitul ei, Charlie Ebersol, dupa 8 luni de relatie. Pareau indragostiti din cale afara dar iata ca drumurile lor s-au separat, imediat dupa ce au aparut zambitori pe covorul rosu al Billboard Music Awards. Dupa despartire, Brit a sters de pe Instagram toate pozele in care aparea alaturi de fostul iubit. Nu prea are noroc in amor.