Știrile Kanal D de duminică, de la ora 18:00, pe primul loc la nivelul întregii țări

Autor: Diana Tilă

Christian Sabbagh

Pe targetul comercial, principalul grupaj informativ al zilei a plasat Kanal D pe locul doi

Aseară, în ziua alegerilor locale și europarlamentare, grupajul informativ al zilei Știrile Kanal D a fost lider de piață la nivelul întregii țări și s-a clasat pe locul secund, la nivelul targetului comercial (21 -54 Nat ABCD).

Citește și: Kanal D își menține supremația în topul audiențelor cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Știrile Kanal D, pe primul loc la nivelul întregii țări

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Știrile Kanal D de la ora 18:00 de aseară, prezentate de Christian Sabbagh, au fost lider de piață la nivel Național.

Ieri, în intervalul 18:00 – 19:00, Kanal D a fost lider de piață, cu principalul jurnal al zilei, înregistrând 3,1% rating și 11,9% cota de piață, pe targetul Național.

În ceea ce privește targetul Comercial, în intervalul mai sus menționat, stația TV a înregistrat 2,6% rating și 12,9% cota de piață, plasându-se la mică distanță față de liderul clasamentului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Kanal D își menține poziția de lider incontestabil de audiență, cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Peste o jumătate de milion 546.000 de români au urmărit ieri informațiile prezentate din ziua alegerilor în România, din cadrul Știrilor Kanal D. În minutul de aur, atins la 18:31, Kanal D a ținut în fața micului ecran peste 630.000

(633.000) de telespectatori.