Stirile Kanal D difuzate duminică seara, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară

Author: Oana Picerea

Silvia Ionita, prezentatoare Stirile Kanal D 

Sursa: Kanal D

Știrile Kanal D de la ora 18:00, difuzate duminica, au clasat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul publicului din intreaga tara.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Știrile Kanal D de ieri, de la ora 18:00, prezentate de Silvia Ioniță au fost lider de piață, în rândul publicului din întreaga țară.

Stirile Kanal D difuzate duminică seara, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară

Duminică, 15 octombrie, Kanal D a fost lider de piață cu Știrile Kanal D, în intervalul 18:00 – 19:00, înregistrând 3.7

puncte de rating și 13,4% cota de piață, pe targetul Național. Ediția de ieri seară a Știrilor Kanal D a fost urmărită de o medie de peste o jumatate de milion (639.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 18:55, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, 738.000 de telespectatori.

Citește și: Denise Rifai, despre un fake news care ii foloseste numele, precum si pe cel al emisiunii “40 de intrebari de intrebari”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prin intermediul Știrilor Kanal D telespectatorii rămân conectați la cele mai importante știri și evenimente din România și din lume. Un reper important pentru milioane de oameni, Știrile Kanal D continuă să le ofere acestora, zi de zi, informația relevantă, prezentată cu obiectivitate.