Stirile Kanal D l-au gasit pe barbatul care l-a vazut pe Nutu Camataru intr-o ipostaza unica!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Vorbim despre un artist al tatuajelor. Imaginile care ies din mâna sa sunt fabuloase.

E drept ca si personajul face senzatie la fiecare aparitie caci felul în care îsi împleteste parul este nemaivazut.
Ce legatura este in acest personaj si Nutu Camataru? Stai sa vedeti minune!

Cu tatuajele rosii din jurul gatului si imaginea originala de pe mana, e greu sa nu-l faci remarcat pe acest tanar! Mai ales ca el este cel care s-a ocupat de imaginea lui Nutu Camataru.

Caci Nutu are un nume de aparat. Asa ca, investeste! Si nu vorbim de pantofi, camasi sau masini scumpe, ci de infatisarea care trebuie sa bage spaima-n adversari. Asa ca acum cativa ani, Nutu s-a tatuat pe tot spatele. N-a facut-o oricum si nici nu s-a lasat pe mana oricui!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Robert

Modreanu se numeste artistul care a muncit  cateva zile pentru ca spatele interlopului sa arate  impecabil: „am ajuns la Nutu Camataru, mi-a spus ca vrea sa-si faca un spate intreg, i-am spus<>. E un tatuaj amplu si el nu are un spate mic, are un spate mare. In trei zile i-am facut tot tatuajul, as vrea sa-l mai retusez un pic.” Si, dupa astfel de munca titanica si rasplata trebuia sa fie pe masura:„in afara platii pe care el mi-a facut-o si a fost considerabila, drept multumire si-a dat ceasu jos de la mana si mi l-a facut cadou.
Un om care a rezistat foarte bine la durere, nu s-a plans sub nicio forma.”

Pe mana artistului tatuator au  incaput multe alte nume sonore. Incepand cu familia lui Nutu.
Vedete ca Adi Cristea, Simona Trasca, dar si Mariana Rosca i-au trecut>. E un tatuaj amplu si el nu are un spate mic, are un spate mare. In trei zile i-am facut tot tatuajul, as vrea sa-l mai retusez un pic.”

Si, dupa astfel de munca titanica si rasplata trebuia sa fie pe masura:„in afara platii pe care el mi-a facut-o si a fost considerabila, drept multumire si-a dat ceasu jos de la mana si mi l-a facut cadou. Un om care a rezistat foarte bine la durere, nu s-a plans sub nicio forma.”

Pe mana artistului tatuator au  incaput multe alte nume sonore. Incepand cu familia lui Nutu.


Vedete ca Adi Cristea, Simona Trasca, dar si Mariana Rosca i-au trecut pragul lui Robert…

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.