„Stirile Kanal D”, locul doi in PrimeTime

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 nov 2020, 11:35

Vineri, 2 septembrie, in Prime Time, Stirile Kanal D de la ora 19:00 au clasat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Stirile prezentate de Simona Patruleasa vineri seara au surclasat celelalte jurnale de stiri ale posturilor concurente, pozitionand Kanal D pe locul doi, pe segmentul de public Comercial.

In intervalul 19:00 – 20:00, Kanal D a inregistrat 1,8% rating si 10,2% cota de piata, pe targetul 18-49 Urban. O medie de 361.000 de romani au urmarit vineri principal grupaj informativ de Stiri de la Kanal D.

In minutul de maxima audienta, atins in intervalul orar mai sus mentionat, la 19:58, peste jumatate de milion (540.000) de telespectatori erau cu ochii pe Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Nu ratati, de luni pana duminica, “Stirile Kanal D”, difuzate incepand cu ora 19:00, la Kanal D!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.