Stirile Kanal D - o poveste de succes

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 22:15

La doi ani dupa relansare, Stirile Kanal D isi sarbatoresc succesul si isi reimprospateaza imaginea intr-un nou studio

Joi, 10 mai, Stirile Kanal D sarbatoresc doi ani de la relansare. Echipa condusa de Fatih Salis, Directorul Departamentului de Stiri si al Productiilor Interne, sarbatoreste succesul si isi reinnoieste imaginea intr-un nou decor prietenos si plin de viata si printr-un pachet grafic mai dinamic.

In 2010, venirea lui Christian Sabbagh la pupitrul Stirilor Kanal D aducea cu sine un format nou, mai implicat in problemele reale ale oamenilor si desprins de accentul politic.
Stirile Kanal D au coborat in strada, in casele si sufletele oamenilor obisnuiti si au cunoscut succesul prin puterea cu care au reusit sa prezinte povesti incredibile ale romanilor, evenimente inedite desprinse din cotidian, precum si mondenitati romanesti si nu numai.

Faptul ca Stirile Kanal D au cucerit inimile romanilor este demonstrat si de cifrele de audienta in continua crestere, care au atins, in ianuarie 2012, 7,4% cota de piata si 3% Rating, pe targetul 18 – 49 Urban.
Preambulul realizat prin Stirea Zilei (difuzata de la 18:45) prezinta cea mai importanta informatie a zilei, ridicand stacheta pentru ceea ce urmeaza incepand cu ora 19.00 – un adevarat maraton de actualitati avand in spate o echipa dinamica si pasionata de profesia de jurnalist.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/grafic1-3473ed55ef8dc13f1629e83a083ae16f.JPG


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/grafic2-b2b9c1ed316f23fa56b1ba56fccb3426.JPG
Stirile Kanal D au devenit un reper si o modalitate placuta pentru tot mai multi telespectatori de a se conecta zi de zi la realitatile sociale, economice si mondene romanesti.


Astfel, incepand cu ora 12:30, Silvia Ionita prezinta cele mai proaspete stiri ale zile si ii pregateste pe telespectatorii Kanal D pentru o zi plina de evenimente. Implicat, credibil si dedicat cauzei omului obisnuit, Christian Sabbagh intra in casele romanilor, de la ora 19.00, cu un jurnal dinamic ce satisface apetitul pentru informatie, dar si nevoia de emotie a privitorilor, fie prin intermediul reportajele inedite, din care razbate pulsul vietii comunitatii romanesti, cu bune si cu rele, fie prin cel al interviurilor si materialelor cu vedetele autohtone si nu numai.


Cu gratie si feminitate, Bianca Ionita si Simona Patruleasa sunt la putere in weekend, cu Stirile de la ora 12: 30 si Stirile de la 19:00, oferind un “meniu” extrem de variat de relatari despre cum isi petrec romanii zilele libere, cu marturii spumoase ale starurilor, dar si cu evenimentele cele mai controversate ale zilei.

Nu ratati zi de zi spectacolul Stirilor Kanal D prezentate de Christian Sabbagh, Silvia Ionita, Simona Patruleasa si Bianca Ionita.
Povestea de succes merge mai departe!








 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.