Știrile Kanal D, premiate în cadrul Galei IT Kids Brands Awards pentru implicare în viața comunității și susținerea copiilor talentați

Author: Alina Petre
Actualizat: 16 oct 2023, 03:50

Ilinca Obadescu

Știrile Kanal D au fost premiate în cadrul Galei It Kids Brands Awards pentru implicare în viața comunității și în susținerea copiilor talentați ai României. Premiul a fost ridicat de Ilinca Obadescu, în numele întregii echipe a Știrilor Kanal D.

“Suntem onorați să primim un astfel de premiu, cu atât mai mult cu cât face referire la munca noastră prin care influențăm în bine generațiile care vor fi adulții de mâine. În tot ceea ce facem punem pasiune și ne dorim să inspirăm și să schimbăm în bine viață comunității. V ă  mulțumesc în numele colegilor mei!", a spus prezentatoarea jurnalului de prânz al Știrilor Kanal D, de luni până joi, de la ora 12.00.

Citește și: Ştirile Kanal D de la 12:00, lider de audienţă la nivelul întregii țări și la orașe

Știrile Kanal D, premiate în cadrul Galei IT Kids Brands Awards pentru implicare în viața comunității și susținerea copiilor talentați

              În cadrul Galei au fost recunoscute și efortul și implicarea activă și susținută a Danielei Mireanu, reporter al Știrilor Kanal D, care și-a adjudecat premiul pentru Implicare în susținerea tinerei generații. 

            Știrile Kanal D au derulat de-a lungul timpului o serie de campanii de conștientizare referitoare la diferite probleme sociale, au tras semnale de alarmă în legătură cu gradul de sărăcie în care se află mulți dintre copiii României, au pus umărul la reconstrucția școlilor din mediul rural, au adus în fața telespectatorilor copii cu adevărat speciali care pot schimba România de mâine prin inteligența lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

              În cadrul Galei It Kids Brands Awards au fost premiați profesioniști din industria artistică și creativă pentru copii și adolescenți: designeri, branduri, magazine, școli de muzică și dans. 

Citește și: "Fă-ţi un drum în România!" Știrile Kanal D difuzează o serie de reportaje despre starea dezastruoasă a infrastructurii rutiere din România

 

 

Taguri: