Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

Autor: Diana Tilă

Grupajul informativ prezentat aseară, de la ora 18:00, de Christian Sabbagh, lider de audiență la nivelul întregii țări și la orașe.

Kanal D a fost lider de piață, cu Știrile Kanal D de duminică, de la ora 18:00, pe două categorii de public monitorizate.

Citește și: Simona Pătruleasa, în propriul rol de prezentatoare de știri, într-un film ce poate fi urmărit pe Netflix

Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

Conform datelor furnizate de Kantar Media România, grupajul informativ al serii Știrile Kanal D, prezentat de Christian Sabbagh, de la ora 18:00, a fost lider de piață, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și

în rândul publicului de la orașe.

Duminică, 28 iulie, Kanal D s-a clasat din nou pe primul loc în topul televiziunilor cu Știrile Kanal D, în intervalul orar 18:00 – 19:00, înregistrând 2,8% puncte de rating și 10,9% cotă de piață, pe targetul Național, și 2,5% puncte de rating și 9,5% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Știrile Kanal D, de duminică, de la 18:00, primul loc în clasamentul audiențelor

Ediția de duminică a Știrilor Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărită, în medie, de aproape o jumătate de milion de telespectatori (495.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării, iar în minutul de aur, atins la 18:06, 569.000 de telespectatori urmăreau informațiile prezentate de Christian Sabbagh.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.