Stirile Kanal D, SURSA DE INFORMATIE pentru milioane de telespectatori din intreaga lume VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 09:50

In direct, de la Stirile Kanal D, milioane de telespectatori din intreaga lume au aflat rezultatele sondajelor realizate la iesirea de la urne.

Transmisiunile in direct pentru France 24, realizate de colega noastra, Nicoleta Dragusin, editor la Stirile Kanal D, au inceput vineri, cu pregatirile pentru alegeri, si au continuat ieri, in ziua cea mare. In ziua alegerilor, transmisiunile in direct pentru televiziunea France 24, realizate din studioul Stirilor Kanal D, au inceput la prima ora, cand deja aparusera problemele cauzate de vremea rea de la noi.

Abordarea alegerilor legislative din Romania a mers mai departe, avand in vedere trecutul acestui tip de scrutin.
Transmisiunile in direct realizate de Stirile Kanal D pentru France 24 au continuat pe parsursul intregii zile. Milioane de telespectatori din intreaga lume au aflat in direct, din studioul stirilor Kanal D, rezultatele alegerilor legislative din Romania, transmise de colega noastra Nicoleta Dragusin.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.