Stirile Kanal D, transmisiuni live de la Strasbourg, intr-un moment cheie pentru Romania! Viorica Dancila, chemata sa dea explicatii in fata oficialilor Uniunii Europene

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2018, 17:46

Nicoleta Dragusin, corespondentul special Stirile Kanal D la Strasbourg va prezenta, la cald, ultimele informatii cu privire la situatia Romaniei in fata oficialilor Uniunii Europene.

Incepand din aceasta seara, la Stirile Kanal D, de la ora 18:45, telespectatorii vor putea urmari timp de trei zile, informatii actualizate despre explicatiile date de Premierul Romaniei, Viorica Dancila, in fata oficialilor europeni, dar si  despre directia in care se indreapta tara noastra si ce se intampla cu legile Justitiei. De asemenea, violentele de la protestul din 10 august vor fi si ele supuse dezbaterii.

„Stirile Kanal D sunt la Strasbourg pentru ca avem datoria de a le prezenta telespectatorilor noştri tot ceea ce se întâmplă si se discută în acest moment crucial pentru viitorul european al

României! Dezbaterea in plenul de la Strasbourg al Parlamentului European are ca temă respectarea statului de drept de către ţara noastră, un element constitutiv vital pentru o democraţie, iar România riscă sancţiuni foarte dure! Cele mai grave ar fi activarea Art. 7 din Tratatul U.E., care presupune si suspendarea dreptului de vot, si sistarea fondurilor europene! Premierul Viorica Dăncilă si ministrul de Justiţie, Tudorel Toader, sunt aici, la Strasbourg, ca sa raspunda nelamuririlor existente la nivel european! Sunt foarte multe intrebari la care liderii familiilor politice europene asteapta raspuns, intrebari legate, printre altele, de independenta justitiei- dupa modificarea codurilor penale,
continuarea luptei anticoruptie- dupa demiterea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, si legate de violentele inregistrate la protestul din 10 august, din Piata Victoriei”, spune Nicoleta Dragusin, corespondentul Stirilor Kanal D la Strasbourg. 

 

Nu pierdeti in aceasta saptamana, in principalul grupaj informativ al zilei, interventiile live al corespondentului Kanal D, Nicoleta Dragusin, referitoare la un subiect extrem de sensibil ce poate afecta o tara intreaga. 

  

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.