Stiti pe cine ajutati? Cersetorul care castiga intr-o zi cat altii intr-o luna VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:53

Faceti cunostinta cu Pisica, cel mai bogat cersetor din Timisoara!

Porecla i se trage de la agilitatea cu care isi atrage clientii. Omul fara adapost a pus pe picioare o intreaga afacere. De obicei "munceste" in parcarile aglomerate din centrul orasului. Mai nou, si-a mutat sediul la mall. Si nu a dat gres.

 

Desi nu ai da doi bani pe el, cersetorul castiga intr o zi cat altii intr-o luna. Politistii l-au prins cu o mica avere asupra lui in timpul unei razii prin oras: sapte sute de lei cash, aproape un salariu mediu pe economie.

Si n-a fost ziua cea mai profitabila!

 

Pisica este un client vechi de-al politistilor locali, devenit celebru dupa ce a fost prins in nenumarate randuri cu bani frumosi in buzunar. In vara anului trecut saracul cersetor a numarat o mie de lei dupa o zi de cersit, iar acum patru ani, nici mai mult nici mai putin de trei mii de lei!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Agentii ii confisca periodic castigurile uriase doar pentru inventar. Apoi ii napoiaza monetarul, desi e obtinut ilegal. Poate va intrebati cum reuseste Pisica sa stranga atatia bani fara sa faca nimic?

 

Din mila oamenilor induiosati de aparitia lui, printul cersetor reuseste sa castige lejer aproape o mie de euro pe luna. Oamenii legii recunosc ca munca lor este aproape in van: barbatul se intoarce in parcari imediat dupa ce este audiat la sectie.

Evident, fara sa plateasca vreo amenda!