„Știu că a spus că nu poate să treacă peste”. Ambra de la ”Casa iubirii” a dat-o de gol pe Lorena. Ce spune fosta concurentă despre ea și Laurențiu

Autor: Diana Bostan

Ambra vorbește despre relația pe care Lorena o are cu Laurențiu

Sursa: Captură YouTube- Culisele iubirii/ Captură Kanal D

Ambra, fostă concurentă ”Casa iubirii” sezonul 2, face dezvăluiri inedite despre relația dintre Lorena și Laurențiu.

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Ambra a vorbit despre viața ei de după competiție, despre foștii colegi, dar și despre relația pe care Lorena o are cu Laurențiu.

Ce spune Ambra despre relația pe care Lorena o are cu Laurențiu

Întrebată de către Bianca Comănici ce părere are despre despărțirea prin care au trecut Lorena și Laurențiu, Ambra a mărturisit că nu știe exact motivul, însă se bucură pentru faptul că cei doi s-au împăcat. Ea

a menționat că Lorena a afirmat faptul că nu poate depăși anumite limite, dar dacă cei doi au reușit să treacă peste acele obstacole și sunt bine acum, asta este tot ce contează.

Ambra a adăugat că nu se aștepta la o despărțire și îi vedea pe cei doi bine, însă a recunoscut că, de multe ori, oamenii tind să expună doar partea pozitivă a vieții lor, iar aceasta ar putea fi o explicație pentru surpriza despărțirii.

Ea a subliniat că și ea a rămas uimită de această situație.

Citește și: Ambra este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele vieții sale! Iată ce legătură există între ea și George! „L-am întâlnit acolo!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

”Nu știu exact care a fost motivul despărțirii.

Știu că a zis că nu poate să treacă peste anumite limite, dar dacă a reușit să treacă peste acele lucruri și acum sunt bine, asta este tot ce contează. Nu mă așteptam la o despărțire, eu îi vedeam bine, dar așa se întâmplă de multe ori, tindem să ne expunem partea pozitivă din viață pe social media. Nu mă așteptam, am rămas și eu uimită. Eu m-am înțeles foarte bine pe Lorena, am contactat-o după ce a ieșit din emisiune, mi se pare fericită”,
a spus Ambra pentru Culisele iubirii.

Ambra a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după emisiune

După ce a părăsit emisiunea, Ambra a mărturisit că s-a ocupat de studii și de job-ul ei. Deși a fost axată pe studiu și pe dezvoltarea sa personală, Ambra a avut parte și de două cunoașteri, însă nu a fost să fie.

Citește și: Ambra, fosta concurentă din Casa Iubirii, a vorbit despre relația dintre Laurențiu și Lorena: „Nu am de ce să fiu geloasă”

Ambra este singură în clipa de față, dar nu se grăbește, fiind sigură de faptul că totul va veni la timpul potrivit. Întrebată cu cine ține legătura din sezonul 2 al emisiunii ”Casa iubirii”, Ambra  a mărturisit că vorbește cu George, cu Aysa, dar și cu Larisa, în perioada în care Larisa a fost eliminată din emisiune.

„Am trecut prin două cunoașteri, dar nu a fost să fie.

Consider că ce e al meu e pus deoparte și o să-mi găsesc și eu pe cineva.”, a mai spus Ambra.