”Știu că am leșinat câteva minute, nu-mi aduc aminte nimic” Ella Tina, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Am simțit că ceva s-a rupt în mine”

Author: Madalina Maftei

Ella Tina, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale

Sursa: Instagram Ella Tina

Ella Tina și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, despre moartea mamei sale. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a făcut dezvăluiri incredibile despre pierderea celei care i-a dat viață.

Ella Tina traversează o perioadă extrem de dificilă, după ce mama sa a trecut la cele veșnice. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” și-a făcut curaj să vorbească despre cum a aflat că mama ei a murit și cum a reușit să facă față suferinței în acele clipe cumplite.

Cum a aflat Ella Tina că mama ei a trecut la cele veșnice

Ella Tina este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Pentru că se simțea datoare celor care i-au fost alături în cea mai grea perioadă din viața ei, bruneta s-a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească despre decesul mamei ei și cum a primit vestea sfâșietoare.

Citește și: Ella Tina, despre ultimele cuvinte pe care mama i le-a spus înainte să moară: "A fost un apel telefonic"

Tânăra a dezvăluit că a simțit când cea care i-a dat viață a trecut la cele veșnice, în acel moment ceva s-a rupt în ea și când a ajuns acasă mama ei se stinsese din viață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Plângeam, dar nu plângeam cu vocea ca să mă audă, pur și simplu îmi curgeau lacrimile și mi-a zis nu mai plânge, te rog, că nu mi-ar face bine să te văd plângând, o să merg la bine.

Eu eram: nu te duci mamă, o să fie bine. A zis da, da, o să fiu bine și acum când am intrat în avion, străluceau foarte tare trei stele și i-am spus verișoarei mele că nu mai rezist și că simt ceva. M-am așezat și m-a sunat tata cu mătușa mea, plângeau foarte tare, am auzit-o și pe mama și am zis că mai rezistă, iar mama atunci a zis doar atât că vrea să doarmă.
S-a așezat și în două minute a murit, asta am aflat după. M-a sunat tatăl meu plângând foarte tare, mi-am dat seama că plânge pentru că îi e foarte rău și că o să plece în noaptea aia, ea murise în timpul ăsta.(...) Am simțit că ceva s-a rupt în mine. Am ajuns acasă, a venit prietena mea și m-a luat de la aeroport și până am ajuns acasă a durat o oră, nu am putut să vorbesc nimic, plângeam încontinuu(...)
Știu că am leșinat câteva minute, nu-mi aduc aminte nimic, iar apoi Dumnezeu mi-a dat ca o putere divină și am realizat că trebuie să fiu capabilă să mă duc singură să iau sicriu etc.(...) M-am dus și am stat cu ea toată noaptea în biserică. A fost lucidă până în ultimul moment”,
a dezvăluit Ella despre moartea mamei dale, într-un clip pe Tik Tok.

Citește și: Ella Tina, imagini sfâșietoare de la căpătăiul mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dărâmată de durere

Mama tinerei s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală cruntă, cancerul, lupă pe care a pierdut-o în final și despre care Ella vorbește cu sufletul distrus.

 

@ralucacalin01 #fypシ゚viral #foryuo ♬ sunet original- Călin Raluca

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.