„Știu că nu vă obișnuiesc” Laura Cosoi a făcut anunțul pe internet. Vedeta are nevoie urgent de ajutor

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 sep 2023, 09:32

Laura Cosoi are nevoie urgentă de ajutor

Laura Cosoi, mămică a trei copii, a postat un anunț surprinzător pe rețelele sociale. Deși a recunoscut că nu obișnuiește să posteze astfel de anunțuri, vedeta nu a avut încotro.

Laura Cosoi a apelat la ajutorul urmăritorilor de pe internet și a postat un mesaj în care cere ajutor pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi are nevoie urgentă de ajutor

Vedeta a recunoscut că nu îi stă în fire să posteze astfel de anunțuri, dar a fost o urgență de data aceasta.

Citește și: Laura Cosoi a născut în urmă cu puțin timp. Ce nume a ales pentru micuță

„Știu că nu vă obișnuiesc cu astfel de anunțuri, dar aș avea nevoie, cât de repede, de o infirmieră la domiciliu pe timp de noapte! Să fie un om blând, bun și de încredere!”, a fost mesajul postat de Laura la insta-story.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Laura Cosoi este mămică a trei copii

După relația lungă alături de Smiley, Laura Cosoi și-a regăsit fericirea în brațele actualului soț, Cosmin Curticăpean, alături de care are trei copii. 

Cei doi formnează un cuplu din 2015, iar relația lor pare să fie din ce în ce mai frumoasă. 

Laura Cosoi le-a născut natural și pe Rita, dar și pe Vera și, pe tot parcursul sarcinii, a spus că la fel își dorește să procedeze și în cazul celei de-a treia.

Așa a și fost. 

Laura Cosoi a trecut prin multe schimbări în timpul sarcinii

Ca în cazul tuturor femeilor însărcinate, corpul acesteia s-a schimbat foarte mult, însă Laura știa la ce să se aștepte, deoarece nu este la prima experiență de acest fel.

Citește și: Laura Cosoi, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: ”Simt că lumea mea se clatină din temelii” Actrița trece prin momente cumplite

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita, să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta.

Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, spunea aceasta, potrivit  cancan.ro.