„Stop! Acum ieși cu mine afară”. Florin Salam a fost, din nou, dat afară de la o nuntă la care trebuia să cânte. Manelistul s-a lovit pentru a doua oară de aceeași problemă

Author: Andreea Buinoschi

În timp ce cânta, trei bărbați așteptau să îi dea bani pentru dedicații

Sursa: wowbiz.ro

Ghinioanele se țin lanț de Florin Salam, căci manelistul a fost dat iar afară de la o nuntă. În urmă cu doar câteva zile, acesta a fost oprit în timpul unei nunți din Craiova, deoarece nu putea să cânte.

Florin Salam trece dintr-un moment neplăcut într-altul, căci, pentru a doua oară în doar câteva zile, a fost dat afară de la o nuntă. Microfonul i-a fost smuls de mână, deoarece nu a vrut să încheie cântarea atunci când i s-a spus.

Florin Salam, dat afară de la nuntă pentru a doua oară

Și de data aceasta, momentul s-a viralizat imediat.

În timp ce cânta, trei bărbați așteptau să îi dea bani pentru dedicații când, la un moment dat, un bărbat îi spune că trebuie să se oprească din cântat, deoarece programul este gata și sunt nevoiți să strângă.

Florin Salam nu a ascultat și le-a spus colegilor de trupă să dea „drumul la ritm”, deoarece voia să cânte pentru banii pe car ei-a primit pentru dedicații.

Imediat, muzica începe să se audă din nou, moment în care, un alt bărbat se enervează, căci artistul a spus să îl mai lase „cinci minuțele”.

Citește și: „Tot nr. 1 sunt peste toți”. Prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost dat afară de la o nuntă, deoarece nu cânta nimic de trei ore

Acesta vine la Florin Salam, îi smulge microfonul din mână și îi spune: „Stop! Acum ieși cu mine, afară!”.

De data aceasta, manelistul a făcut ceea ce i s-a spus, dar petrecăreții au fost nemulțumiți de faptul că l-au oprit din cântat.

Florin Salam, dat afară de la o nuntă, în Craiova

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam a fost dat afară de la o nuntă, deoarece nu se afla deloc în apele sale și nu reușea să cânte.

După ce a scos unele sunete, fiind și răgușit, un bărbat, posibil chiar mirele, i-a spus să meargă în casă și să se odihnească, deoarece nu poate cânta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După ce unele persoane nu au fost de acord cu modul în care Florin Salam s-a prezentat la acea nuntă, manelistul a făcut o postare în mediul online prin care susține că cineva i-a pus ceva în pahar în mod intenționat.

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte.(...) Am plecat bine de acolo, dar, la sfârșit, am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine, că n-am mai băut. Nu știți că am băut? La orice nuntă beau acolo, să fac atmosferă, asta e viața noastră.

Citește și: „Stai de trei ore și nu cânți nimic”, Florin Salam, luat la rost de naș, în timpul unei nunți, după ce și-ar fi făcut apariția în stare de ebrietate

Nu știu ce s-a întâmplat, că mi s-a blocat creierul.(...) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine”, a povestit acesta.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.