Straja, paradisul montan al iubitorilor de sporturi de iarna! Cu ce se lauda cel mai vechi domeniu schiabil din Romania

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:08

Operatorii de turism din zona ii imbie pe turisti cu zapada din belsug si peisaje parca rupte din basme.

Preturi pe jumatatea celor din statiunile de pe Valea Prahovei si considerabil mai mici chiar si fata de cele din tarile vecine. Partii de cea mai buna calitate., din Masivul Valcan.   Ca sa ajungi de aici, de jos, din Valea Jiului, sus, la baza partiilor de ski din Straja, ai doua posibilitati: fie urci cu masina pe un drum serpuit de 9 kilometri, fie alegi calea mai rapida, mai scurta si mai spectaculoasa: telegondola.

Douasprezece partii superbe de ski, foarte bine amenajate, insumand in total aproximativ 30 de kilometri lungime, alcatuiesc aici, in masivul Valcan, unul dintre cele mai vechi domenii schiabile din Romania! Pentru asta ajung aici, annual, zeci de mii de romani, dar si pentru privelistea care iti taie rasuflarea. Practic, dintr-o privire, poti sa cuprinzi o mare parte din Valea Jiului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.