Straluceste cu un accesoriu la moda!

Autor: B.M.
Actualizat: 18 dec 2017, 10:50

Sarbatorile bat la usa si mai avem doar un pas pana la Anul Nou, asadar este timpul sa pui la punct ultimele detalii pentru look-ul tau de sarbatori.

Cu siguranta rochia si pantofii de ocazie sunt deja in dulap, dar mai sunt cateva de facut. Iar dispozitivul tau mobil merita atentie in aceeasi masura ca si poseta asortata.

Mai ales ca vei putea sa alegi un capac de protectie care sa te reprezinte sau chiar o husa care il va face sa semene foarte bine cu posetele minimaliste, foarte la moda in acest sezon.

Iar ca sa fii sigura ca nu vei ramane fara baterie intr-o asa importanta perioada a anului, decide-te, in sfarsit, pentru o baterie externa atat de necesara dispozitivului tau mobil! Sunt modele de dimensiunea unui ruj sau a unei pudriere!

Te-am facut curioasa? Ei, bine, echipa Mobiup iti vine in ajutor in orice moment al anului, dar zilele acestea chiar te poate salva de timp pierdut inutil in alegerea accesoriilor potrivite.

Tot ce iti mai lipseste este sa te asiguri ca muzica ta preferata te va insoti pe durata Sarbatorilor de Iarna si nu vei pierde nicio soapta a iubitului in conversatiile voastre. Asadar, fii sigura ca ai in geanta si o pereche de casti discrete si mai ales de inalta calitate.

Multipla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Anca Surdu, care s-a alaturat echipei Mobiup, se declara fascinata de modul in care tehnologia si gadget-urile ii fac viata mai usoara si zilele mai senine.

"Fie ca este vorba de o aplicatie pe telefon sau o bratara fitness, pot sa planific si sa masor intensitatea efortului in fiecare clipa. Iar castile si husa cu baterie externa, branduri Cellara, disponibile in magazinul Mobiup si al partenerilor, se potrivesc perfect cu nevoile mele, pentru a nu fi nevoita sa intrerup legatura cu cei din jur, pentru a putea sa ascult muzica preferata in timp ce exersez si sa fiu sigura ca indiferent de momentul zilei, dispozitivele mele nu raman fara baterie".

Anca Surdu are 26 de ani si este multipla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, cu peste 50 de medalii acumulate. Desi, deocamdata, a renunţat la sportul de performanţa, ii antreneaza pe cei care vor sa se menţina in forma, este antrenor personal la un centru de wellness din Capitala.

Un alt mare pasionat de tehnologie este si antrenorul de fitness Alex Valah, acum si el parte a echipei Mobiup.

"Sportul este pentru mine un stil de viata, iar recapatarea increderii in tine, mentinerea unui echilibru corect intre fizic, minte si corp, reprezinta unul dintre obiectivele mele. Dispozitivele moderne ma ajuta sa imi ating mai usor scopul. Suportul de brat pentru telefon, boxa wireless, bratara fitness sau bateria externa, toate imi dau informatiile de care am nevoie si ma ajuta sa inchei ziua plin de energie".

Alex Valah a dezvoltat propriul program Intens Fitness si sustine un stil de viata sanatos, ceea ce inseamna mai mult decat exercitii. Tehnologia moderna, gadgeturile si accesoriile il sprijina in activitatea zilnica si il ajuta sa imbunatateasca nu doar comunicarea cu cei pe care ii antreneaza, dar si sa gaseasca noi solutii pentru ca sportul sa devina parte a vietii cotidiene.

Intreaga colectie a produselor Mobiup o gasesti si pe site-ul mobiup.ro, dar si in mall-urile din Capitala si mai multe orase din tara.

Cellara si Mobiama sunt gandite special pentru tine!
 

 

Taguri: